Video : Tipsbladet
1. division

Træner efter spiller-kollaps: Så Parken for mig

Vendsyssel-træner Henrik Pedersen frygtede det værste, da han så sin spiller Wessam Abou Ali falde om i dagens kamp mod Lyngby.

Dansk fodbold blev lørdag igen ramt af et chok, da den unge angriber Wessam Abou Ali kollapsede i kampen mellem Vendsyssel og Lyngby i den næstbedste danske række.

Hændelsen fik også Vendsyssels cheftræner, Henrik Pedersen, til at frygte det værste. Han så nemlig Parken for sig, da Christian Eriksen faldt om. Det fortæller han til NordjyskE

- Det er klart, at det var et af de første billeder, der fløj igennem hovedet på ikke bare mig men nok os alle sammen. Vi kan jo alle huske scenerne fra Parken med Christian Eriksen, og med dem in mente var det svært ikke at frygte det værste, siger Vendsyssel-træner Henrik Pedersen til Nordjyske.

Det viste sig, at Abou Ali var faldt om med et krampanfald, og angriberen har det efter omstændighederne okay, hvilket træneren fortæller.

Han siger desuden, at han har været i kontakt med Abou Ali, som tidligere på sæsonen har døjet med ubehag, efter han har haft høj puls

Henrik Pedersen roser samtidig sine spillere, som reagerede hurtigt ved at sørge for hjælp til holdkammeraten, samtidig med at de dannede en ring rundt om den liggende Abou Ali i fællesskab med Lyngby-spillerne. Han pointerer dog også, at Vendsyssel-mandskabet er mærket af hændelsen, og at de skal følge op på oplevelsen de kommende dage.

Den resterende del af kampen mellem Vendsyssel og Lyngby spilles ikke færdig søndag. Kampen blev afblæst, da der var spillet godt og vel 60 minutter.