• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Ole Hoffskov

Vejle Boldklub lejer brasiliansk angriber

Vejle Boldklub lejer brasiliansk angriber
Foto: Vejle Boldklub

Vejle Boldklub har indgået en aftale med den brasilianske angriber Brenner Alves Sabino.

Af Ole Hoffskov

Vejle Boldklub ventes at sælge den svenske angriber Gustaf Nilsson til BK Häcken, inden dagen er omme, og nu har Superliga-nedrykkerne fundet manden, der skal afløse den tårnhøje svensker.

Valget er faldet på den 20-årige brasilianer Brenner Alves Sabino, der er kommet til Nørreskoven på en lejeaftale fra S.C. Internacional i hjemlandet. Lejeaftalen er et resultat af en vellykket prøvetræning, og Vejle har sikret sig en købsoption på angriberen.

- Vi har haft Brenner med på træningsbanen i et par uger og han har vist så spændende kvaliteter og træningsparathed, at vi gerne vil arbejde videre med ham i den kommende sæson. Der er tale om en spiller, som vi allerede i transfervinduet for 12 måneder siden forsøgte med, men dengang kunne det ikke lade sig gøre økonomisk, og derfor er lejeaftalen med forkøbsret fordelagtig for os, siger teknisk chef Jacob Krüger og tilføjer:

- Brenner er en angriber, der er utrolig stærk på kroppen og har en god størrelse. Men først og fremmest er han dygtig til at positionere sig i boksen og i afslutningsspillet. En klassisk 9’er. Der er en tilvænningsperiode med unge udenlandske spillere fra andre kontinenter, men Brenner har så tydelige kvaliteter, at vi forventer han kommer i spil indenfor overskuelig fremtid.

Angeriberen ser frem til at tørne ud for Vejle Boldklub, hvor han får nummer 32 på ryggen.

- Jeg har været her i et par uger og talt med mine tre landsmænd. De har kun fortalt godt om byen, klubben og fodbolden i landet. Her er mulighed for, at jeg kan udvikle mig yderligere og hvis jeg er god nok, så kommer jeg også til at spille. Jeg skal vise, at jeg kan begå mig i truppen før jeg kan forvente noget. Selvom jeg er ung, så er mit mål at gøre mig gældende i træning og til kamp. Det er spændende at være kommet til et nyt land og en ny fodboldkultur, og jeg ser frem til at spille på Vejle Stadion, siger Brenner.

Vejle Boldklub har arbejds- og opholdstilladelsen i orden, og Brenner Alves Sabino kan dermed debutere allerede i morgen, når Vejle spiller lokalopgør på hjemmebane mod FC Fredericia. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus