• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mads Aagurd

Vejle Boldklub siger farvel til ung ghaneser

Vejle Boldklub siger farvel til ung ghaneser
Foto: Getty Images

Fard Ibrahim forlader Vejle Boldklub uden at få officiel debut for førsteholdet.

Af Mads Aagurd

I september kom 19-årige Fard Ibrahim til Vejle, men mindre end et år senere er den ghanesiske venstreback færdig i klubben. Dermed når han ikke at få officiel debut på klubbens bedste mandskab.

Klubbens tekniske chef, Jacob Krüger, har kun positiv ting at sige om Ibrahim, som i de seneste uger har trænet med førsteholdstruppen, men i denne omgang har det ikke været nok til at overbevise om en kontrakt.

- Vi er rigtig godt besat på positionen i venstre forsvarsside, og der vil være langt til spilletid på det bedste hold for ham. Fard Ibrahim har været igennem en god udvikling i VB og vist sig godt frem. Vi ønsker ham alt det bedste i den fremtidige karriere, siger Krüger til klubbens hjemmeside.

Ibrahim missede på grund af Africa Cup of Nations for U20-landshold årets to første måneder i klubben, som i den forgangne sæson rykkede ned i 1. division.

Det blev til tre træningskampe med førsteholdet, fem kampe for reserverne og ti optrædener i U19-Ligaen for Ibrahim.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.