• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mads Bye Marboe

Viborg-boss roser danske klubber: Der er ikke nogen splittelse

Foto: Getty Images

Jesper Fredberg er godt tilfreds med, at klubberne i 3F Superligaen og NordicBet Ligaen har fået mulighed for at forlænge spilleres kontrakter med én måned.

Af Mads Bye Marboe

Den samhørighed, som fodbolddanmark har vist i forbindelse med etablingeren af aftalen, der giver klubberne mulighed for at forlænge kontrakter med en måned, imponerer Jesper Fredberg. Det fortæller Viborg FF-sportsdirektøren til Viborg Stifts Folkeblad.

Aftalen faldt på plads i lørdags, og flere klubber har allerede meldt ud, at de har tænkt sig at gøre brug af muligheden.

Læs også:Vejle-spiller tester positiv for coronavirus

Det har man også i Viborg FF, hvor Fredberg glæder sig over, at samtlige klubber i Danmarks to bedste rækker er gået med på aftalen.

- Det er et stærkt signal, at Divisionsforeningen og Spillerforeningen er blevet enige om at skabe et så stærkt og bredt fundament i forhold til at få forlænget aftalerne med spillerne. Og det er flot, at samtlige klubber i Superligaen og 1. division er gået med. Det viser, at der er en god samhørighed herhjemme. Der er ikke nogen splittelse, som man har set i andre ligaer, siger Fredberg til avisen.

Læs også:Hobro arrangerer testkamp mod Viborg

Christian Sivebæk, Nikko Boxall og Mikkel Knudsen er de tre Viborg-spillere, der for nuværende har kontraktudløb den 30. juni.

Til Viborg Stifts Folkeblad fortæller Jesper Fredberg, at han vil tage en snak med ovennævnte spillere i løbet af de kommende dage.

Læs også:Silkeborg klar til coronaprøver: 41 personer skal testes

Læs også:Tidligere Superliga-spiller stopper karrieren: Det går ikke mere

Læs også:Viborg ophæver med angriber: Ikke det rette match

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.