• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Friis Daugbjerg

Viborg FF skriver kontrakt med 19-årig haitianer

Foto: Viborg FF hjemmeside

Viborg oplyser onsdag på deres hjemmeside, at de har skrevet kontrakt med den 19-årige kantspiller Shelove Achelus.

Af Anders Friis Daugbjerg

Viborg FF har skrevet kontrakt med kantspilleren Shelove Achelus. Den unge kantspiller har været til prøvetræning i løbet af sommeren, og har efterladt et glimrende indtryk både på holdet og hos sportschef Jesper Fredberg:

- Shelove Achelus er en ung spiller med et spændende potentiale, og med nogle åbenlyse spidskompetencer, som vi tror på, at vi kan udvikle og få forløst i vores miljø. Han er hurtig, driblestærk, god én mod én og så har han et fint blik for sine medspillere. Han er stadig en ung fyr, der har meget at lære, men vi ser et rigtig spændende udviklingspotentiale i ham, siger Fredberg til Viborg FF's hjemmeside.

Shelove Achelus er kommet til klubben på en fri transfer, efter han har været tilknyttet den franske klub AC Ajaccio.
Fredberg fortæller også til hjemmesiden, at aftalen faktisk har været i hus i næsten en måned, men at man først har offentliggjort aftalen nu:

- Vi skrev kontrakten med Achelus for tre uger siden, men nogle personlige gøremål og en masse papirarbejde har langstrakt hele processen, og derfor er han først klar til at træne som VFF-spiller fra i dag. Nu skal vi have ham i den rette kampform, og så håber vi hurtigst muligt, at vi ser ham i kamp i den grønne trøje, siger sportschefen.

Achelus selv glæder sig over at være i Viborg og føler allerede, at han er faldet godt til i den jyske klub:

- Jeg er meget glad og taknemmelig over at have fået muligheden her. Det er en god klub med dygtige trænere og gode spillere, som allerede har taget rigtig godt imod mig. Nu starter det hårde arbejde for alvor, og jeg håber, at jeg snart kan gøre mig fortjent til en masse spilletid her.

Achelus spillede for Viborg i reserveliga-kampen mod FC Midtjylland, hvor han ifølge Viborgs hjemmeside, skulle have gjort det glimrende.

Superliga

Mere Superliga

Fokus