2016-03-29 23:34
Foto: Polfoto

Christian Eriksen og Daniel Agger gjorde sig på bemærket på hver sin måde for et dansk landshold, der stadigvæk har arbejde foran sig.

Tipsbladet.dk zoomer ind på aftenens landskamp på Hampden Park, hvor Åge Hareides danske landshold igen fik asfalten at mærke, efter man ellers torsdag vandt sin premierekamp. 

Skotland – Danmark: 1-0 (1-0)

1-0: Matt Richie (8. minut)

Kampens bedste:

Torsdag var det tydeligt, at barnet havde fået sin slikkepind, og det var som om, at det igen til aften var til at se, at Christian Eriksen – og ikke kun fordi, man gerne vil fortælle historien – har både fundet og fået en anden frihed siden trænerskiftet. Var især i anden halvleg ophavsmand til flere chancer.

Kampens værste:

Henrik Dalsgaard var sværere at se end i debuten forleden, og selvom det ikke var forfærdeligt, voksede træerne heller ikke ind i himlen, og det var et par passende streger i det større billede, hvor det danske landshold altså ikke formåede at slå et decimeret skotsk landshold, der var uden flere af sine store profiler.

Jojo, der var da chancer, men lige ved og næsten slår ingen mand af hesten, og det er da også bl.a. den pragmatiske tilgang, og 'det hele behøver ikke være så flot; bare vi vinder', som man har slået sig op på.

Kampens detalje:

Andreas Christensen var skubbet frem på midtbanen, hvorfor Simon Kjær og Daniel Agger igen var alene i midterforsvaret, og anføreren fik gjort sig uheldigt bemærket, da han lidt urimeligt forventede, at Kasper Schmeichel kom langt ud af sit felt for at cleare bolden, som anføreren forsøgte at skærme for målmanden. Straffen passede til forbrydelsen. Bournemouths Matt Richie til 1-0 og skotsk føring. Det blev kampen eneste mål, og det bliver også det, som man husker.

SENESTE NYT...
OP | NED