• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Kenneth Jensen

Dolberg om sidste års mange salgsrygter: Det var underligt

Dolberg om sidste års mange salgsrygter: Det var underligt
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske angriber Kasper Dolberg var sidste sommer transfervarm - ikke mindst i medierne. Noget, der var underligt at skulle forholde sig til og læse om, fortæller Ajax-angriberen.

Af Kenneth Jensen

For den hollandske klub Ajax går 2017/2018-sæsonen hurtigt i glemmebogen. Klubben røg hurtigt ud af den hollandske pokalturnering, og i ligaen blev det blot til en andenplads. Samtidig formåede Amsterdam-klubben ikke at komme i Europa.

For 20-årige Kasper Dolberg var det ligeledes en sæson, som ikke kunne måle sig med debutsæsonen, hvor han scorede 23 gange for Ajax. Den debutsæson gav store roser, og i løbet af sommeren i 2017 var der mange rygter om Kasper Dolberg, og det fortæller angriberen nu lidt om. 

- Det var første gang, jeg oplevede det. Man kunne se det overalt, så det var svært ikke at læse bare lidt om det. Så jeg skulle håndtere det - jeg vidste, jeg ville blive (i Ajax), så det var underligt at se alt det og læse ting om mig selv. Det føltes ikke engang, som om det var mig, de skrev om. Men for at være ærlig tror jeg ikke, det gjorde noget ved min fodbold, siger danskeren i et videointerview på Ajax' hjemmeside.

Blot otte gange kom han på tavlen, og han havde svært ved at finde sin plads på holdet og komme frem til chancer, fordi spillerne omkring ham var nye. I december blev han skadet, og den skade holdt ham ude af holdet frem til april.

Kasper Dolberg ventes at være en af de 35 spillere, der på mandag udtages til Åge Hareides bruttolandsholdstrup frem mod sommerens VM.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus