• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Ole Hoffskov

Bayern bekræfter: Taler med Hummels

Bayern bekræfter: Taler med Hummels
Foto: Jon Super/Polfoto

Bayern München forsøger at få fingrene i Mats Hummels, bekræfter den tyske storklub.

Af Ole Hoffskov

Bayern München er notorisk kendt for at snuppe de største stjerner fra rivalerne i den tyske Bundesliga. Det har klubben gjort med blandt andre Mario Götze, Robert Lewandowski og Manuel Neuer.

Den næste i rækken kan meget vel blive Mats Hummels. Bayern München meldes meget interesseret i Dortmund-forsvareren, og nu bekræfter sydtyskerne, at der er noget om snakken.

Læs også: Bild: Hummels tager til Bayern for 225 millioner kroner

- Jeg kan bekræfte Hans-Joachim Watzkes (Dortmunds direktør, red.) ord – Mats Hummels snakker med Bayern. Men i alle handler er der tre parter involveret. Jeg vil ikke gå i dybden i dag – vi må vente og se. Der er stadig lang tid til, at transfervinduet lukker, siger direktør Karl-Heinz Rummenigge ifølge goal.com.

Dortmunds direktør Hans-Joachim Watzke har fastslået, at klubben ikke vil stå i vejen for Mats Hummels, hvis han ønsker at skifte til Bayern München.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.