• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Anders Dehn

Bundesliga-klub præsenterer Fischer: Får to danske holdkammerater

Foto: Mainz 05

Den tidligere landsholdsspiller Viktor Fischer skifter fra Middlesbrough til Mainz 05. Han har fået en fireårig aftale.

Af Anders Dehn

Viktor Fischer er færdig i Middlesbrough. Den danske offensivspiller skifter i stedet til Mainz 50 i den tyske Bundesliga. Det oplyser klubben på sin hjemmeside. Her fremgår det også, at Fischer har fået en fireårig aftale. 

Den 23-årige offensivspiller kommer til Mainz efter et mislykket ophold i Middlesbrough, både for spilleren og for klubben. Fischer bed sig aldrig fast på holdet og nåede ikke at få scoret for Middlesbrough, der rykkede ned i The Championship efter sæsonen. 

Nu skal han altså spille Bundesliga-fodbold i samme klub, som allerede har Jonas Lössl og Emil Berggreen på kontrakt. Skiftet glæder den tidligere Ajax-spiller.

- Sportsdirektør Rouven Schröder og træner Sandre Schwarz har fuldstændig overbevist mig om Mainz 05 og deres plan for klubben. Mainz 05 er den rigtige klub for mig at nyde min fodbold igen. Mainz er en skøn by, vi har et fedt stadion. Jeg vil hurtigt blive en del af det her hold og den her klub og hurtigt komme i form, så jeg kan vise mine kvaliteter som offensivspiller, siger han til Mainz' hjemmeside.

Mens det altså blev til 16 kampe uden mål for Middlesbrough for Fischer, er hans nye arbejdsgiver sikker på, at danskeren bliver en succes i det tyske. 

- Viktor Fischer er en meget spændende spiller med et stort potentiale. Han er teknisk velfunderet, svær at have med at gøre og en afslutningsstærk angriber, der med sin kvalitet vil forbedre vores hold og gøre det endnu mere alsidigt. Vi er glæder os over, at han har valgt at dedikere sin fremtid til Mainz 05, siger sportsdirektør Schröder.

Skiftet sker med øjeblikkelig virkning, så Fischer når at få hele opstarten i Mainz med. Bundesligaen begynder igen i slutningen af august.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.