2016-01-23 16:59
Foto: Michael Sohn/Polfoto

Det kan blive til et byt til sommer, hvis Lewandowski skifter til Real Madrid. Den kommende træner, Ancelotti, har nemlig allerede udset sig erstatningen, skriver spansk avis.

Rygterne om Robert Lewandowski til Real Madrid har været heftige i den seneste tid, og hvis polakken skulle skifte til den spanske hovedstad, så ville det betyde, at Bayern München naturligvis skal ud og hente en erstatning for deres målhaj.

Fredag blev det til 17. scoring i 17 Bundesliga-kampe i denne sæson for Lewandowski, der blot understreger hvor vigtig, han er. Tidligere har der været rygter om, at det var Napolis Higuain, der skulle gå ind i stedet, men nu er Benzema kommet ind i billedet.

Det skriver OK Diario, der mener, at den kommende Bayern-træner, Carlo Ancelotti, har et så godt forhold til Benzema, som han trænede i sin Real Madrid-tid, at han vil være den perfekte erstatning.

Samtidig betyder det også, at Benzema ikke kommer til at skulle sidde for meget udenfor, da Real Madrid i forvejen råder over Ronaldo og Bale til de forreste pladser, hvor Lewandowski nok ville gøre krav på den tredje plads i deres angreb.

Real Madrids træner Zinedine Zidane har dog tidligere sagt, at det ikke kan komme på tale, at Benzema skal væk. Som et tredje bud udover Lewandowski og Higuain bliver den nuværende Bundesliga-topscorer Aubameyang, som et alternativ.  

SENESTE NYT...
OP | NED