2016-01-18 18:58
Foto: Francisco Seco/Polfoto

Den tidligere Real Madrid-spiller Ivan Campo er sikker på, at Zinedine Zidane vil få mere tid og tålmodighed af klubben end tidligere trænere.

Der blæser milde vinde over Real Madrid for tiden, hvor holdets spillere og tilskuere udtrykker stor tilfredshed med holdets nye træner, Zinedine Zidane.

Offensiven med Gareth Bale, Karim Benzema og Cristiano Ronaldo er begyndt at sprudle igen, og det er ikke noget tilfældighed, mener den tidligere Real Madrid-spiller Ivan Campo. 

Han tror, at Zidanes forrygende spillerkarriere, hvor han én gang blev kåret til verdens bedste også vil afspejle sig på hans trænerkarriere i Real Madrid.

- Han bliver en succes, fordi Bernabeus (Real Madrids hjemmebane red.) publikum forguder ham, og han ved, hvad det kræver for at få succes i klubben. Kommunikation, respekt og ro i omklædningsrummet, siger han til International Business Times.

Selv om Zidane skulle løbe ind i en række dårlige resultater, tror Ivan Campo stadig, at franskmanden vil få længere snor end hans forgængere. 

Primært fordi at klubben leder efter en træner, der kan kopiere svendestykket, som Pep Guardiola gjorde som træner for FC Barcelona efter at have spillet mange år i klubben.

- Jeg ved, han måske bliver nødt til at affinde sig med en transferkarantæne og at Real Madrid lige nu er på tredjepladsen. Men tilhængerne og klubben leder efter deres egen Pep Guardiola. Han vil få tid og tålmodighed til at gøre de ting, han gerne vil, fortæller den tidligere Real Madrid-forsvarer.

Indtil videre er det blevet til to sejre i to kampe på 5-0 og 5-1 for Zidane.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?