Skov blev den store helt for Hoffenheim - Vilde Håland fortsætter med at bombe

Der var danskermål, da Hoffenheim tog en flot sejr over Bayer Leverkusen. I Dortmunds storsejr på 5-0 over Union Berlin fik Erling Braut Håland igen-igen en hovedrolle

Robert Skov har gang i en ganske fin sæson efter skiftet fra FC København til Hoffenheim i sommer, og lørdag eftermiddag fortsatte danskeren de gode takter. Han blev nemlig matchvinder, da Hoffenheim på hjemmebane vandt 2-1 over Bayer Leverkusen.

Kampens to første mål faldt i første halvleg, hvor Moussa Diaby først bragte Leverkusen foran, inden Andrej Kramarić udlignede. Cirka halvvejs i anden halvleg bragte Robert Skov så Hoffenheim på sejrskurs. Han modtog bolden i feltet, og med en flot inderside hamrede bolden op i nettaget uden chance for den tidligere Brøndby-keeper Lukáš Hrádecký, og dermed afgjorde danskeren kampen til det endelige resultat, 2-1.

I Dortmund render en nordmand rundt, som bare fortsætter med at imponere. Erling braut Håland er nu oppe på vanvittige syv mål på blot tre kampe i den gule trøje, efter han scorede to gange i Dortmunds hjemmesejr på 5-0 over Union Berlin, som havde den danske angriber Marcus Ingvartsen på bænken i hele kampen.

Jadon Sancho scorede føringsmålet, hvorefter Håland fordoblede føringen. Siden scorede anfører Marco Reus på straffe samt en scoring af Axel Witzel, inden Håland endnu en gang kom på tavlen ved at lukke og slukke til slutresultatet.

Rekordmestrene Bayern München var også i aktion, og de tog en sikker sejr på 3-1 på udebane over Mainz 05. Robert Lewansowski, Thomas Müller og Thiago Alcantara scorede alle tre inden, der var gået en halv time, før Jeremiah St. Juste pyntede på resultatet kort inden pausefløjt.

Bayern München overtager dermed førstepladsen i Bundesligaen med to point ned til RB Leipzig på andenpladsen. RB Leipzig har dog spillet en kamp færre end end både Bayern München og Dortmund, som indtager tredjepladsen, tre point efter Bayern München. Robert Skovs Hoffenheim kravler med deres sejr op på 33 point, fem point efter Mönchengladbach på den fjerdeplads, som giver adgang til Champions League.

Du kan i øvrigt se Robert Skovs scoring i afspilleren øverst i artiklen.