• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Oliver Okstrøm

Zanka efter Bayern-nederlag: De første 20 minutter skulle være bedre

Foto: Getty Images

Mathias 'Zanka' Jørgensen forklarer, at det blev op ad bakke for Düsseldorf mod Bayern efter de første 20 minutter, som han ikke synes var gode nok.

Af Oliver Okstrøm

Det blev ikke Mathias 'Zanka' Jørgensens dag, da han sammen med Düsseldorf tabte med 0-5 til Bayern München på udebane. Her var det tilmed et opgør, hvor den danske midterforsvarer satte sydtyskerne i gang med et selvmål efter et kvarter.

Efter kampen var Zanka klar i mælet om, hvordan det var gået. Det skete i et interview på TV3 Sport.

- Vi mødte et meget stærkt hold. Så simpelt er det. I dag var de et meget bedre hold end os, og det viser resultatet, siger han og fortsætter:

- Jeg tror, at man skal komme bedre ud i de første 20 minutter, end vi gjorde. Derefter var det en kamp op ad bakke for os, lyder det fra Mathias 'Zanka' Jørgensen.

Derudover slår han fast, at han sammen med holdet var gået ind til kampen med forhåbninger om noget mere fra kampen, hvilket han synes, at de havde god grund til forud for opgøret. 

- Jeg synes, at vi har været i en god stime af kampe, hvor vi har samlet point, og jeg synes faktisk, at vi har skulle have flere. Derfor var vores håb stort, men vi vidste godt, hvad vi var oppe mod. Der er en grund til, at de har vundet otte mesterskaber i træk, fortæller Jørgensen.

Foruden Zanka selv, så var det Benjamin Pavard, Alphonso Davies samt to scoringer fra Robert Lewandowski, som endte med femmålssejren.

Superliga

Mere Superliga

Fokus