Liverpool vinder: Går ubesejret i Premier League i et år

Liverpool har ikke tabt i Premier League i et helt år efter sejren på 2-0 mod Sheffield United.

Liverpool stod over for en skelsættende kamp torsdag aften mod Sheffield United. Kunne Liverpool undgå at tabe, ville de nemlig gå ubesejret gennem Premier League i over et år, efter deres sidste nederlag var til Manchester City 3. januar sidste år.

Der skulle bare gå fire minutter af kampen, før Liverpool fik nedbrudt Sheffield United. Andy Robertson tog et dybt løb og lagde den ind til Mohamed Salah, som uden problemer lagde den i kassen.

Salah var lige ved at score sit mål kort efter ved at komme først på et indlæg og med højdefoden guide den op mod hjørnet, men forsøget blev reddet.

De to mandskaber gik til pause uden yderligere scoringer. Liverpool sad solidt på spillet efter halvlegen, og de sværmede nærmest konstant rundt om Sheffield Uniteds felt.

En time inde i kampen lagde Mohamed Salah et indlæg ind, men den ramte stolpen og dansede på stregen, inden den blev reddet af målmanden.

Få minutter senere fik Sadio Mané af to omgange skovlet bolden i kassen til 2-0, hvilket lignede afgørelsen på kampen.

Liverpool fortsatte med at have fuld kontrol over kampen, men pludselig var Sheffield United lige ved at reducere. Alisson nåede imidlertid akkurat at få fat i bolden, inden den sneg sig over stregen.

I stedet endte kampen uden flere mål, så Liverpool vandt 2-0 over Sheffield United.

Dermed er Liverpool nu 13 point foran Leicester med en kamp i hånden.