Lykkelig Buffon om CL-sejr: En fantastisk bedrift

PSG-keeper Gianluigi Buffon var ovenud tilfreds efter 2-0-sejren over Manchester United på udebane i Champions League.

Paris Saint-Germain tog tirsdag aften et stort skridt mod Champions League-kvartfinalerne, da Manchester United med kløgt, snilde og klasse blev besejret 2-0 på Old Trafford.

Kimpembe og Mbappé stod for de scoringer inden for få minutter i begyndelsen af anden halvleg, hvorefter franskmændene overlegent kontrollerede resultatet hjem mod et resulteret United-mandskab.

PSG-keeper Gianluigi Buffon, der har oplevet stort set alt i sin store karriere, var særdeles stolt af klubbens præstation på Drømmenes Teater.

- Old Trafford er et vidunderligt fodboldteater. Det at vinde med rent bur her i 1/8-delsfinalerne mod et fuldstændig kampklar Manchester United og med nogle skader selv var en fantastisk bedrift, siger Buffon til Champions Leagues hjemmeside.

PSG måtte undvære angrebsstjerne Neymar og Edinson Cavani i opgøret, men formåede alligevel at skaffe et fremragende udgangspunkt før returopgøret om tre uger.