Skuffet Dolberg: Vi havde styr på dem

Ajax var godt med i kampen, og burde have fået mere ud af kampen mod Real Madrid, mener Kasper Dolberg.

I en dramatisk affære måtte danskerklubben Ajax indkassere et nederlag på 1-2 til den spanske storklub Real Madrid i det første af to opgør i Champions Leagues 1/8-finaler.

Men hvis du spørger Ajax' danske angriber, Kasper Dolberg, burde hollænderne ikke være gået fra banen med et nederlag. Det fortalte han ifølge Ritzau til TV3+ efter kampen.

- Vi skulle helt sikkert have haft mere med. Vi spillede mega godt i første halvleg og egentlig også i anden halvleg. Der kom de bedre med, men jeg følte, at vi havde styr på dem, men de fik to chancer og scorede to gange, berettede den danske angriber.

Kasper Dolberg blev skiftet ind til fordel for en anden dansker, Lasse Schöne, med cirka tyve minutter tilbage af kampen. Dolberg fik i overtiden alletiders mulighed for at udligne, men han gled i skudøjeblikket efter sin friløber. Han kunne dermed ikke forhindre Ajax i at tabe kampen.

Med 1-2-nederlaget på hjemmebane venter der Ajax en svær opgave på udebane, når der spilles returopgør på Santiago Bernabéu i Madrid den 5. marts.