Uheldig Roma-spiller: Dommeren manglede sund fornuft
2016-02-17 23:04
Foto: Alessandra Tarantino/Polfoto

Alessandro Florenzi stikker til dommeren efter 0-2-nederlaget til Real Madrid.

Der var rigtig meget, der lykkedes for AS Roma i onsdagens Champions League-match mod Real Madrid, men på tavlen stod der 2-0 til spanierne efter de 90 minutter, og dermed fik den italienske hovedstadsklub ikke meget ud af anstrengelserne i egen hule.

Men romerne husker på de gode ting undervejs i kampen.

- Det var en af vores bedste kampe i sæsonen. Vi spillede mod et tophold, der sammen med to eller tre andre hold skal kæmpe om at vinde Champions League, siger Alessandro Florenzi ifølge Mediaset.

Netop Florenzi spillede en hovedrolle i kampen. Først rettede han en afslutning fra Cristiano Ronaldo af, så den snød Wojciech Szczesny og gik i nettet til 1-0, og derefter følte han sig snydt for et straffespark efter en duel med Dani Carvajal.

- Man har brug for held og sund fornuft. Vi manglede held, da bolden blev rettet af, og vi manglede sund fornuft, da dommeren overså et straffespark. Vi er skuffede, for vi spillede virkelig godt og fortjente ikke at tabe 0-2. Det faktum, at fansene klappede, betød, at de også så et godt Roma-mandskab, der gav alt og fightede til det 94. minut.

- Vi vil blive ved med at kæmpe hårdt på Santiago Bernabeu, lyder det fra Florenzi.

Der er returkamp 8. marts.

 

SENESTE NYT...
OP | NED