Lukaku dobbelt målscorer, da Irland blev kørt over med 3-0
EM

Romelu Lukaku blev dobbelt målscorer i Bordeaux, da Irland blev besejret med 3-0. Witsel stod for kampens andet mål. Sejren betyder, at Italien vinder gruppe E.

Belgien mod Irland i Bordeaux var et opgør, hvor belgierne skulle hævne sig for nederlaget til Italien på 2-0. Irerne kunne godt klare sig med et point, da O'Neills tropper i sidste opgør møder Italien, som allerede er gået videre fra gruppe E.

Efter 24 minutters spil fik Belgien et mål annulleret som følge af offside. Carrasco ramte overliggeren på et hovedstød, men var først på riposten. Men som sagt: Dommeren dømte offside, hvilket var korrekt dømt. 41 minutter var spillet, da Irland reddede et forsøg på stregen efter hjørnespark. Kort efter lavede Hendrick noget, der lignede sabotage, da han sparkede en bold ind på banen, selvom kampen allerede var i spil. Det resulterede i et gult kort.

I begyndelsen af anden halvleg bragte Evertons Romelu Lukaku Belgien i front. De Bruyne tørrede en irer, og så afleverede han bolden til Lukaku, som fra kanten af feltet sparkede bolden sikkert i mål med indersiden.

Efter en times spil bragte Belgien sig på 2-0, da Witsel kom først på et indlæg fra Meunier. 3-0 blev det til belgierne otte minutter senere, da Hazard stak af og lagde bolden ind til Lukaku, der stensikkert kunne sparke bolden i mål.

Dermed vandt Belgien, og det betyder, at Italien vinder gruppe E.