• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Kenneth Jensen

Augustinsson på rundens hold: Bevis på jeg gør det godt

Augustinsson på rundens hold: Bevis på jeg gør det godt
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Den svenske forsvarsspiller Ludwig Augustinsson er af UEFA udtaget til rundens hold i Europa League, og det er han godt tilfreds med.

Af Kenneth Jensen

Danske FC København fik et okay udgangspunkt før returopgøret mod Ajax torsdag i næste uge, da det hjemme i Telia Parken blev til en sejr på 2-1 over Ajax.

Her scorede Rasmus Falk til 1-0 efter 26 sekunder, mens Andreas Cornelius efter en time gjorde det til 2-0, mens Kasper Dolberg stod for Ajax' mål.

Ingen af de danske spillere var dog at finde på rundens hold i Europa League udpeget af UEFA - det var derimod FC Københavns Ludwig Augustinsson, der har fået plads i et tremandsforsvar, og den svenske landsholdsspiller er tilfreds.

- Fedt! Det er et bevis på, at jeg gør det godt. Jeg ved ikke, hvem der udtager holdet, men hvis det er UEFA, så går jeg ud fra, at de ved, hvad de gør. Det er altid dejligt at blive anerkendt på den her måde, siger den svenske back til Footballskanalen.se om udvægelsen.

Du kan se hele holdet ved at klikke her.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus