Bedst og værst: FCK fik forrygende udgangspunkt

Tipsbladet.dk zoomer ind på aftenens Europa League kamp mellem bulgarske Ludogorets og FCK

0-2 Youssef Toutouh (53.)
1-2 Claudiu Keseru (81.)

Kampens bedste:

Ludogorets:
Ludogorets-spillerne så i lang tid ikke skarpe ud i dagens kamp. Det ændrede sig dog et kvarter før tid, hvor de for alvor pressede det danske mandskab. Selvom det bulgarske hold skabte flest chancer, formåede de ikke at vinde opgøret, og især Cafu var den helt store synder. I det 62. minut kom Claudiu Keseru på banen, og 9 minutter før tid, så lykkedes det ham at lave en reducering, og dermed give sit hold en livlinje til returopgøret i næste uge.

FCK:
Youssef Toutouh var veloplagt i aftenens kamp og krydrede sin indsats med en flot eksekvering af et oplæg fra Rasmus Falks. Foruden målet havde Toutouh også et meget nærgående forsøg kort inde i anden halvleg, hvor han måtte se venstre stolpe parrere sit forsøg. Midtbanespilleren var afgørende for sit hold, og samtidig den eneste FCK målscorer fra eget hold.

Kampens værste:
Ludogorets-midtbanespilleren Anicet så ikke for heldig ud, da han skulle cleare et hjørnespark fra Mathias Zanka Jørgensen. I stedet for at heade bolden ud af feltet, headede han bolden i eget net til stor glæde og overraskelse for FCK-spillerne. Ludogorets spillerne så påvirkede ud efter selvmålet og fandt først deres forventede rytme i kampens sidste kvarter. Gregus var også en konkurrent til kampens værste, da han i dommerens tillægstid fik sin anden advarsel for at sparke bolden væk og fik marchordre.

Kampens detalje:
Rasmus Falk var kampens helt store offensive oplevelse med lækre afleveringer og driblinger. Især ved 2-0 målet stod han for kampens detalje, da han omringet af tre Ludogorets spillere i feltet alligevel formåede at sende en aflvering skråt tilbage til Toutouh, som kunne sende bolden i nettet.