• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Mads Bye Marboe

Bengtsson inden Malmö-brag: En aften, man vil huske

Foto: Getty Images

Pierre Bengtsson har store forventninger til torsdagens Europa League-brag mod Malmö FF. Det er aftener, man vil huske - selv når man er stoppet med at spille fodbold, siger han.

Af Mads Bye Marboe

Torsdag aften bliver det afgjort, om FC Københavns europæiske kampagne fortsætter til foråret, hvor knockoutkampene i Europa League afvikles.

Både Dynamo Kiev, Malmö FF og FC København selv har alle muligheder for at gå videre fra Gruppe B inden den sidste kamp, og det overrasker ikke Pierre Bengtsson, at gruppen er så tæt, som det er tilfældet.

- Nej, min erfaring med europæiske kampe er, at de ofte er meget lige. Små detaljer kan betyde, om man går videre eller ej, og det afgøres ofte først til allersidst. Jeg ser dog os som favoritter til at vinde. Vi har det bedste udgangspunkt før kampen og kan gå på banen med en god selvtillid, indleder han over for klubbens hjemmeside.

Læs også:FCM-boss efter sejr i Brøndby: De skal lugte guld nu

Pierre Bengtsson er svensker og kender flere af spillerne på Malmö FF-mandskabet, hvorfor det var specielt for venstrebacken at møde en af nationens største klubber i Sverige.

- Ja, det var selvfølgelig lidt specielt, men FCK har en lang tradition med svenske spillere, og FCK har et godt ry i Sverige. Men der var bestemt noget særligt ved at spille for FCK i Sverige og på det stadion i Malmö, hvor jeg også kender mange af deres spillere. Men selv om jeg er svensk, er jeg stolt af spille for FCK, og mange svenske hold ser også op til FCK, og hvor langt vi er kommet.

Det omvendte opgør i Malmö sluttede uden vinder, med 1-1, og Bengtsson krydser fingre for, at FC København endnu en gang slipper af sted med et resultat, man kan bruge til noget.

Læs også:Fischer efter FCN: Godt vi ikke fik nogen skader på det plastiklort

Og så forventer 31-årige Bengtsson en aften, han sent kommer til at glemme.

- Forhåbentlig spiller vi bedre i Telia Parken og får stadig et godt resultat. Stemningen bliver i hvert fald helt fantastisk på et fyldt stadion, hvor vores fans altid skaber en helt speciel atmosfære til de her kampe.

- Jeg er sikker på, at det er aftener, man vil huske - selv når man er stoppet med at spille fodbold. Sådan en aften tror jeg, vi får igen, når det samtidig også er en så afgørende kamp om at gå videre fra gruppespillet, lyder det til slut.

Kampen fløjtes op klokken 18.55.

Læs også:Ståle før Malmö-brag: Det bliver en hård og jævnbyrdig kamp

Læs også:Nelsson erkender hård FCK-start: Det har været en stor omvætning

Læs også:Skadet FCK-back opgiver EM-drømmen: Jeg er realistisk

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020