• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Nicklas Grodt Degn

Bjelland: Det var tjubangbold

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Andreas Bjelland kalder kampen mod Malmø for en rodet affære, men erklærer sig tilfreds med udbyttet af et enkelt point.

Af Nicklas Grodt Degn

Kampen bølgede frem og tilbage, da FC København torsdag aften gæstede Malmø, men alligevel med et stort svenske tryk på de danske gæster i anden halvleg og særligt mod slutningen af kampen.

Derfor blev det heller aldrig en velpoleret fodboldkamp, der endte 1-1 og med et enkelt point til hver side af Øresund. Et udbytte, som FCK’s forsvarsstyrmand efterfølgende erklærerede sig tilfreds med.

Læs også:Stage: Vi skal være tilfredse med 1-1

- Meget rodet affære. Store dele af kampen er noget tjubangbold, der flyver frem og tilbage. Jeg synes vi i perioder formår at holde fat i klatten og spille rundt med den som vi gerne vil. Man må sige, at de får lagt et rigtig fint tryk i anden halvleg og får scoret lidt for tidligt, så de kan lægge et endnu større tryk. Vi står med fire point, så vi kan ikke klage. Det er svært at spille herovre, det vidste vi, sagde Andreas Bjelland til 6’eren.

Forsvarsspilleren har haft en skadesplaget sæsonstart, og kampen mod Malmø var hans kun fjerde startplads ud af 20 mulige denne sæson.

Læs også:LIVE: Sådan gik det til, da Malmø tog imod FCK

- Jeg synes, jeg spiller en okay kamp. Jeg synes ikke, jeg laver de helt store fejl. Jeg synes, jeg kommer fint igennem. For mig er det vigtigt at få nogle minutter nu og blive ved med at fylde på, så jeg hele tiden kan bygge på mit spil, for der mangler stadig noget, sagde Bjelland.

FCK har nu fire point for to kampe i Europa League-gruppespillet og indtager førstepladsen i gruppe B.

Læs også:Karakterer: Offensive esser kom til kort for FC København

---------------------------

Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus