Storspillende Sisto: Er tilbage hvor jeg skal være
2016-02-19 10:15
Foto: Gregers Tycho/Polfoto

Endelig fri af smerter, skade og dårlig form. Pione Sisto er tilbage på det niveau, der gjorde ham til Superligaens bedste spiller.

De er fulde af lovord i England, hvor der ikke kun er plads til at svine Louis van Gaal og Manchester United efter nederlaget til FC Midtjylland torsdag aften. Også FCM får lidt spalteplads, hvor det i særdeleshed er Pione Sisto, der stjæler overskrifterne.

Den lille dribler fra Tjørring scorede til 1-1 og var med i målet til 2-1, og han startede foråret med en strålende præstation på MCH Arena. Noget, der tyder godt efter Sisto efterår, der var præget af en skade i den nederste del af maven. En skade, som Sisto spillede med, men som gav smerter, og som gjorde, at han ikke kunne træne fuldt med, ligesom han ikke selvtrænede. Og når han spillede kamp, var det aldrig 90 minutter. Det kunne han ikke.

- Jeg er tilbage, hvor jeg skal være. Der er stadig en del at bygge på, men det tager vi som tiden kommer. Men derudover har jeg det, som jeg skal have det. Jeg kan træne fuldt med, jeg kan selvtræne og ja, jeg kan spille 90 minutter som i dag, siger Pione Sisto til tipsbladet.dk og forklarer:

- Jeg havde det godt. Jeg følte mig let, godt tilpas fysisk, og jeg har haft en god preseason. Så jeg har det rigtig godt, siger han.

Pione Sisto fik som nævnt også roser fra England for sin præstation. Således skrev det store engelske medie Daily Mail efter kampen i en artikel, der hedder "fem ting, vi lærte":

"United, Manchester City, Tottenham, Everton og Southampton er blandt de Premier League-klubber, der har fasthold interesse i Pione Sisto, og den Uganda-fødte danske U21-landsholdsspiller viste hvorfor med en fantastisk solotur og en udligning før pausen, da han opsnappede Michael Carricks dårlige aflevering".

Pione Sisto var da også selv tilfreds med sin egen præstation.

- Jeg synes, jeg får bidraget med det, jeg nu kan, hvilket er vigtigt. Det var en god aften, siger han.

Pione Sisto og FC Midtjylland skal forsvare resultatet på torsdag, hvor klubben gæster Old Trafford.

 

SENESTE NYT...
OP | NED