• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Ajax henter argentinsk stopper

Ajax har netop offentliggjort, at de har sikret sig den argentinske midtstopper Lisandro Martínez på en fireårig aftale med option for et femte år.

Af clbold.dk

Ajax og Defensa y Justicia er nået til enighed om en transfer, der sender Lisandro Martínez til Amsterdam. Forsvarsspilleren har underskrevet en kontrakt med Ajax, der løber fra d. 1. juli 2019 og fire år frem med option for endnu et år. Det bekræfter Ajax på deres hjemmeside. 

21-årige Martínez gennemførte mandag det obligatoriske lægetjek, og dermed blev skiftet en realitet. Ajax-sportsdirektør Marc Overmars mener, at forsvarsspilleren har den rette mentalitet.  

- Martínez er en venstrebenet spiller, som kan håndtere flere positioner i bagkæden. Han er en forsvarsspiller, der ønsker at spille fremadrettet fodbold. Han kommer med en mentalitet, som vi kan bruge godt her, ligesom hans landsmand Nicolas Tagliafico også viser her. Og Lisandro er stadigvæk ung, så vi forventer, at han kan udvikle sig mere til en endnu bedre spiller i de kommende år, siger han ifølge klubbens hjemmeside. 

Med købet af Martínez kommer Ajax til at have tre argentinere i truppen, da man i forvejen har Lisandro Magallán og Nicolas Tagliafico. 

Superliga

Optakt: Hobro IK - SønderjyskE

Hobro IK skal følge op på den sensationelle sejr over FC København, når Glen Riddersholm og SønderjyskE kommer på bes...

Optakt: OB - AGF

Klubberne fra landets to næststørste byer mødes i en direkte duel om fjerdepladsen. Hvem trækker det længste strå?

Mere Superliga

Fokus