Gervinho udtrykker stor begejstring over den løn, han tjener i kinesisk fodbold og siger, han ikke engang ville kunne tjene så meget i Real Madrid.

Gervinho er taget til Hebei Fortune, hvor han får en årsløn på godt og vel 60 millioner kroner. Altså en ugeløn på 1,15 millioner kroner. Men der er også bonusser i ivorianerens kontrakt, og alt i alt er den tidligere Roma-fløj særdeles tilfreds med det økonomiske aspekt i Kina. 

- En løn som den, jeg får, kan man ikke sige nej til. Det, at de tilbød mig den løn, kan virke lidt overdrevet for nogle - det er det også for mig. Jeg skal bevise, jeg er alle de penge værd. At tjene 447.252 kroner for at spille en kamp er utænkeligt i Europa - selv i en klub som Real Madrid. Men her er det normalt. De fortalte mig følgende: "Du får de her penge, hvis du laver et mål, du får de her penge, hvis ikke du laver et mål." For hvert mål, der bliver indfriet, får jeg 1,18 millioner kroner. For hver kamp, der bliver spillet, hoster klubben op med mellem 6-7,5 millioner til samtlige spillere på holdet, siger Gervinho til Gianluca Di Marzios hjemmeside. 

Gervinho har indtil videre spillet én kamp for Hebei Fortune, da han fik 70 minutter i klubbens opgør mod Guangzhou R & F, hvor ivorianeren tilmed fik scoret. Det vil altså sige, at ivorianeren tjente 447.252 kroner for at spille kampen. Læg dertil også sejrs- og scoringsbonusser, og tallet er endnu højere. Men hvis det "kun" var de knap 450.000, den tidligere Roma-spiller tjente på sine 70 minutter mod Guangzhou R & F, ville det stadig være en løn på 106,5 kroner. I sekundet.

SENESTE NYT...
OP | NED