• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Morten Jørgensen

Iniesta er ved at vænne sig til Japan efter svær start

Andrés Iniesta har ikke haft nemt ved at tilvænne sig livet i Japan, hvor han skiftede til i sommer.

Af Morten Jørgensen

En lang og gloværdig karriere i Barcelona var slut for Andrés Iniesta efter sidste sæson, og i stedet sluttede den spanske midtbanespiller sig til japanske Vissel Kobe. Det skifte er dog ikke forløbet smertefrit.

For den kreative midtbanestrateg har det været svært at vænne sig til kulturen i Japan, men nu kan han fortælle, at der er sket forbedringer på det seneste, så både ham selv og familien har det bedre.

- Det har ikke været nemt at vænne sig til det – hverken sportsligt eller personligt. Japansk kultur er meget forskellig fra vores egen, men mig og min kone vænner os nu til det og nyder oplevelsen, mens vores børn har fundet det mere nemmere.

- Kulturen her er meget mere rolig. Man kan se det hele vejen rundt – på stadion og på banen. Der er en stærk støtte, men det er ikke samme grad af vrede, og de håndterer nederlag på en anden måde, fortæller Andrés Iniesta ifølge til Esquire ifølge football-espana.net.

Siden skiftet til Vissel Kobe har han spillet 15 kampe, hvor det er blevet til tre scoringer og tre målgivende afleveringer.

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus