• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Ole Hoffskov

Nicklas Bendtner er tiltalt for vold

Nicklas Bendtner er tiltalt for vold
Foto: Getty Images

Nicklas Bendtner er blevet tiltalt for vold og skal dermed forklare sig i retten. Det sker efter alt at dømme den 2. november.

Af Ole Hoffskov

Det næste kapitel i sagen om Nicklas Bendtner og den famøse taxatur i København for en måneds tid siden kan snart skrives. Og det kommer til at medføre en tur i retten for den danske Rosenborg-angriber.

Ritzau skriver således, at Nicklas Bendtner nu er blevet tiltalt for vold mod taxachaufføren, og dermed skal retten tage stilling til, om han skal straffes eller ej. Taxachaufføren, der brækkede kæben i sammenstødet med Nicklas Bendtner, tiltales for forsøg på vold, oplyser hans advokat, Mette Grith Stage, til Ritzau.

- Jeg kan sige, at der er blevet udarbejdet et anklageskrift mod begge parter. Min klient er blevet tiltalt for at have kastet med en ukendt genstand mod Bendtner og hans kæreste uden at ramme. Han nægter sig skyldig, lyder det fra Mette Grith Stage.

Sagen er forhåndsberammet til den 2. november i Københavns Byret. 

Rosenborgs sportsdirektør, Stig Inge Bjørnebye, udtaler til BT, at klubben ikke har nogen kommentarer til de nye oplysninger, men at de følger sagen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus