• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Anders Friis Daugbjerg

Oliver Lund før KMD Cup: God lir med en fyldt hal

Oliver Lund fra OB glæder sig til KMD Cup, hvor han forventer høj intensitet og teknisk dygtige spillere.

Af Anders Friis Daugbjerg

Fredag aften åbner OB dørene til årets indendørs turnering KMD Cup, hvor fem hold dyster om at være det bedste indendørs fodboldhold.

OB's Oliver Lund en af de udtaget spillere fra OB, som skal på halgulvet fredag aften, og han glæder sig til begivenhederne:

- KMD Cup er god lir med en fyldt hal. Når der kommer så mange mennesker for at skabe stemning, og det samtidig foregår inde i en hal, så bliver det vanvittigt intenst. Så jeg glæder mig - det bliver rigtig sjovt at spille, og der er helt sikkert en masse teknisk dygtige spillere, der vil vise sig frem – det er så nogle af dem, jeg skal stoppe i morgen aften, siger Oliver Lund til OB's hjemmeside.

Læs også:Vallys om foråret: Det handler sgu kun om overlevelse

Udover OB vil både AGF, Brøndby IF, AaB og Øens hold være repræsenteret - sidstnævnte et hold bestående af spillere fra diverse divisionsklubber på Fyn.

Selvom indendørsturneringen "kun" er for hånerttens skyld, jamen så tager Oliver Lund det seriøst, da det også er på "hjemmebane", at turneringen afvikles:

Vi skal ud og have point mod Øens Hold i den første kamp, og derefter skal vi populært sagt tage en kamp ad gangen. Men det er vigtigt, at vi ikke kommer fra land med nul point, når det kun er de to bedste, der får en kamp mere end gruppespillet. Men jeg synes, vi har et godt hold, og forhåbentlig er vi gode nok til at spille os i finalen hjemme i Odense, jeg tror i hvert fald på det, siger Oliver Lund til OB's hjemmeside.

OB åbner turneringen fredag klokken 19:00.

Læs også:Lucas Andersen nyder anfører-rolle: Det har udviklet mig

Læs også:Seriespillere skal op mod Superliga-stjerner: Vi går efter at vinde

Læs også:OB-chef om ny angriber: Hans topfart er på et højt internationalt niveau