Pokaloverraskelse i Kolding: Vejle sendt ud efter forlænget spilletid

Kolding fortsætter med at sende Superliga-klubber ud af pokalturneringen. Onsdag aften gik det ud over Vejle, men det skete først efter forlænget spilletid.

Der var engang, hvor Kolding og Vejle var én klub, og derfor var der set frem til onsdagens pokalkamp med stor spænding.

Kunne 2. divisionsmandskabet virkelig drille Superliga-klubben, der har haft det rigtig svært på det seneste? Svaret var ja.

Selvom Vejle stillede op med flere normale reserver i startopstillingen, kunne Allan Sousa bringe Adolfo Sormanis tropper foran allerede efter et minut af kampen.

Den føring så ud til at holde helt indtil pausen, men et minut inde i første halvlegs overtid fik Morten Hansen bragt balance i regnskabet efter et hjørnespark, og det gav tilsyneladende moral blandt Kolding-spillerne.

Hjemmeholdet var det bedste hold på grønsværen i anden halvleg, og undervejs fik Morten Hansen en stor chance for at bringe de undertippede værter i front, men han misbrugte muligheden.

I stedet måtte kampen ud i forlænget spilletid, og her begyndte trætheden at melde sin ankomst, mens temperamenterne også kom i kog.

Efter 103 minutter blev der begået et frispark mod Allan Sousa, og det fik Vejle-spilleren op i det røde felt, og han blev tildelt sit andet gule kort, og dermed måtte han forlade banen før tid.

Kolding fik straks udnyttet fordelen af overtallet, og inden pausen i den forlængede spilletid havde Søren Zachariassen fået scoret til 2-1 med hælen.

Fem minutter før tid fik Kolding scoret endnu engang, da Søren Zachariassen spillede Kristian Kirkegaard fri, og den mulighed misbrugte Kolding-midtbanespilleren ikke.

Kolding er nu klar til kvartfinalen i pokalturneringen, hvor klubben tidligere også har sendt Randers ud.