Rangers tog sejren i begivenhedsrigt Old Firm

Steven Gerrards tropper trak sig sejrrigt ud af søndagens Old Firm, da de slog Celtic med 2-1.

Søndag eftermiddag tog Celtic imod Rangers hjemme på Celtic Park, der dannede rammen for endnu en udgave af Old Firm.

Første halvleg viste sig at blive en begivenhedsrig en af slagsen. Fra første fløjt var det tydeligt at se, at det var to opsatte mandskaber, som var mødt op til kampen.

Tempoet var højt, og der blev givet og taget i samtlige dueller.

Celtic fik en gylden mulighed for at bringe sig i front i det 33. minut, da Rangers' Nikola Katic begik straffespark på Celtics Christopher Jullien. Midtbanespilleren, Ryan Christie, formåede dog ikke at omsætte straffesparket til mål, da Allan McGregor diskede op med en flot redning i Rangers-målet.

Få minutter efter lå bolden til gengæld i Celtics eget net, da Ryan Kent udviste flot sparketeknik, og hamrede bolden i kassen efter et godt indlæg fra Borna Barisic.

Hjemmeholdet kom dog ganske hurtigt tilbage, da Callum McGregors skud fra distancen tog en afretning på Odsonne Edouard og gik i netmaskerne. Dermed var stillingen 1-1 ved pausefløjt.

I anden halvleg fortsatte det tempofyldte spil fra begge hold.

Gæsterne fra Rangers blev efter 56 minutters spil tildelt et hjørnespark, som Nikola Katic udnyttede til perfektion. Den kroatiske stopper steg på fornemmeste vis til vejrs og indlægget fra Borna Barisic i kassen.

Så var gæsterne altså på ny i front, og denne gang formåede de at holde stand helt til slutfløjt.

Alfredo Morelos blev i de døende minutter tildelt sit andet gule kort, hvilket resulteterde i en udvisning til angriberen.

Dermed vandt Rangers kampen med 2-1, hvilket betyder, at de nu kun er to point efter Celtic i topkampen, mens de tilmed har en kamp i hånden.