Teenager sendte Vejle videre i pokalmålfest

Vejle måtte ud i forlænget spilletid i Sydbank Pokalen for at besejre BK Frem fra 2. division. 19-årige Lucas From blev matchvinder med sin scoring til 4-3.

Adolfo Sormani havde skiftet godt ud på sit mandskab, da Vejle på udebane mødte Frem fra 2. division i Sydbank Pokalen.

Mads Lauritsen og Imed Louati var ikke til rådighed grundet skader, mens Gustav Nilsson og Arbnor Mucolli spiller EM-kvalifikationskampe med henholdsvis det svenske og albanske U21-landshold. Det gav blandt andet debut til Wang Zhenao på venstre wingback.

Men Zhenao og resten af Vejle-holdet fik en skidt start, da Tonni Adamsen gav Frem føring med et flot mål efter sølle fem minutter.

Superligamandskabet svarede dog godt igen og lagde pres hårdt pres på. Det gav pote efter 25 minutter, da Adam Jacobsen sparkede udligningen i kassen.

Vejle fortsatte trykket i resten af halvlegen, men uden held. 1-1 ved pausen.

Efter pausen tog det kun de jyske gæster to minutter at bringe sig foran, da Emmersón havde boldet i nettet, men scoringen blev underkendt for offside.

Favoritterne gav ikke slip på overtaget, men manglede kynismen. Den viste Frem til gengæld 11 minutter før tid, da Benjamin Warlo scorede 2. divisions-holdet andet mål og sendte Frem på kurs mod pokaloverraskelsen.

Men Vejle er ikke i Superligaen for ingenting. Tre minutter før tid var Adam Jacobsen på plettet igen, og dermed skulle de to hold ud i forlænget spilletid.

Her virkede det til, at Frem løb tør for energi og tro på avancement, og efter 103 minutter måtte københavnerne se Vejle snuppe føringen for første gang i opgøret, da Jacob Schoop scorede til 3-2.

Frem ville ikke give op, og fik rent faktisk udlignet til 3-3 med fem minutter tilbage af den forlængede spilletid. Men hjemmeholdet nåede knap nok at juble færdig, før 19-årige Lucas From blev matchvinder med sin scoring til 4-3.