• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kristian Porse

Trods total nedslagtning: Liverpool-træner roser ungt Liverpool-mandskab

Foto: Getty Images

Neil Critchley, der er U23-træner i Liverpool, er stolt af de unge spillere, der kæmpede en brag kamp, men alligevel tabte med 5-0 til Aston Villa i tirsdagens EFL Cup-kvartfinale.

Af Kristian Porse

Jürgen Klopp og Liverpool befinder sig i en yderst mærkværdig situation, da de på to dage har kunnet se frem til at spille to kampe. 

Det drejer sig om gårsdagens EFL Cup-kvartfinale mod Aston Villa, som blev spillet hjemme i England på Villa Park i Birmingham samt første kamp ved årets klub-VM mod Monterrey, der spilles i Doha. 

Liverpool har valgt at prioritere klub-VM, hvor de har taget førsteholdstruppen med. Derfor var det en noget anderledes startellever, som Liverpool stilte med imod Aston Villa tirsdag aften. 

Læs også:Aston Villa slagtede reserve-spækket Liverpool-mandskab

Det blev da også til et 5-0-nederlag, men tiltrods for det så var Liverpool-træneren, Neil Critchley, tilfreds efter kampen. Han stod i spidsen for det unge mandskab, der kæmpede en brag kamp mod Aston Villas rutinerede hold. 

- Jeg er utrolig stolt af den præstation. Jeg synes, at vi i lange perioder var godt med i kampen. I starten spillede vi fantastisk, og jeg synes faktisk, at vi var det bedre hold i de første 12-13 minutter, siger han ifølge Liverpools hjemmeside. 

Allerede ved pausen førte Aston Villa med 4-0. Liverpool-træneren er dog meget tilfreds med, at nederlaget ikke blev markant større i anden halvleg.

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: Premier League-klub vil leje Real-spids

- Jeg synes ikke, at vi begik særligt mange fejl i kampen. Jeg ved, at de (Aston Villa-spillerne, red.) styrede spillet en smule i anden halvleg - som seniorspillere ville gøre - men vi holdt helt til slut, siger han.

Onsdag aften spiller Liverpools førstehold sin første kamp ved klub-VM. Her møder de Monterrey i semifinalen. Kampen spilles kl. 18:30. 

Læs også:Flamengo er klar til finalen ved VM for klubhold

Læs også:Liverpool-angriber: Specielt at vende tilbage til Wanda Metropolitano

Læs også:Store brag venter i Champions League: Her er ottendedelsfinalerne

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus