Trods total nedslagtning: Liverpool-træner roser ungt Liverpool-mandskab

Neil Critchley, der er U23-træner i Liverpool, er stolt af de unge spillere, der kæmpede en brag kamp, men alligevel tabte med 5-0 til Aston Villa i tirsdagens EFL Cup-kvartfinale.

Jürgen Klopp og Liverpool befinder sig i en yderst mærkværdig situation, da de på to dage har kunnet se frem til at spille to kampe.

Det drejer sig om gårsdagens EFL Cup-kvartfinale mod Aston Villa, som blev spillet hjemme i England på Villa Park i Birmingham samt første kamp ved årets klub-VM mod Monterrey, der spilles i Doha.

Liverpool har valgt at prioritere klub-VM, hvor de har taget førsteholdstruppen med. Derfor var det en noget anderledes startellever, som Liverpool stilte med imod Aston Villa tirsdag aften.

Det blev da også til et 5-0-nederlag, men tiltrods for det så var Liverpool-træneren, Neil Critchley, tilfreds efter kampen. Han stod i spidsen for det unge mandskab, der kæmpede en brag kamp mod Aston Villas rutinerede hold.

- Jeg er utrolig stolt af den præstation. Jeg synes, at vi i lange perioder var godt med i kampen. I starten spillede vi fantastisk, og jeg synes faktisk, at vi var det bedre hold i de første 12-13 minutter, siger han ifølge Liverpools hjemmeside.

Allerede ved pausen førte Aston Villa med 4-0. Liverpool-træneren er dog meget tilfreds med, at nederlaget ikke blev markant større i anden halvleg.

- Jeg synes ikke, at vi begik særligt mange fejl i kampen. Jeg ved, at de (Aston Villa-spillerne, red.) styrede spillet en smule i anden halvleg - som seniorspillere ville gøre - men vi holdt helt til slut, siger han.

Onsdag aften spiller Liverpools førstehold sin første kamp ved klub-VM. Her møder de Monterrey i semifinalen. Kampen spilles kl. 18:30.