• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

Cornelius fik Schönes træner fyret: Jeg sagde til dig, du skulle slappe af

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Andreas Cornelius scorede hattrick mod Genoa, og tre dage senere blev Lasse Schöne, Lukas Lerager og Peter Ankersens træner fyret.

Af Anders Dehn

Lasse Schöne har spillet fast, siden han kom til Genoa i sommer, og på den måde er klubskiftet gået godt. Det samme kan man dog ikke sige om holdet som helhed.

Genoa, der også har Lukas Lerager og Peter Ankersen i truppen, har bare vundet to Serie A-kampe og er aktuelt i nedrykningsfare. De dårlige resultater fik i oktober klubledelsen til at fyre cheftræner Aurelio Andreazzoli.

Læs også:Optakt: Danmark - Gibraltar

Det skete to dage efter et 5-1-nederlag til Parma, hvor Andreas Cornelius scorede hattrick. Schöne joker derfor med, at landsholdskammeraten var en af grundene til, at Genoa-træneren blev fyret.

- Jeg sagde til dig i pausen, at du nu slapper du lige af. Og så lagde du sgu lige en mere i dåsen, siger Lasse Schöne ifølge Ritzau henvendt til Cornelius.

Læs også:Hareide hylder brandvarme Cornelius: Når han skyder mod mål, går den ind

Andreas Cornelius er i det hele taget i storform i øjeblikket. Han scorede igen i weekenden, og dermed er han oppe på fem mål i sine seneste fire kampe for Parma. Det glædede Åge Hareide, da landsholdet samlede sig i mandags.

- Når han skyder mod mål, så går den ind. Det er også et godt tegn. Det er fint, og det er der, vi skal have Cornelius. Det er der, han er bedst. Når han kommer i den form, som han var i FCK, da han var allerbedst, sagde landstræneren.

Cornelius får chancen for at tage sin målform med over på landsholdet, når det fredg får besøg af Gibraltar.

Læs også:Landsholdet bliver i Parken: Jeg kan end ikke forestille en anden hjemmebane

Læs også:Hattrickhelten Cornelius er blevet lårskadet

Læs også:Nu skal EM sikres: Her er Danmarks trup til skæbnekampene

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Randers FC - SønderjyskE

Efter skuffelsen mod FC Nordsjælland skal Randers FC forsøge at rejse sig mod SønderjyskE, der er startet sæsonen for...

Mere Superliga

Fokus