2017-06-19 06:45
Foto: Lars Rønbøg/GettyImages

Anfører for U21-landsholdet, Lasse Vigen Christensen, insisterer på at holde humøret højt trods gårsdagens 2-0 nederlag til Italien ved EM.

Søndag aften fik det danske U21-landshold sparket hul på EM-slutrunden i Polen. Åbningen blev dog ikke nær så positiv, som danskerne kunne have håbet på.

Italien, som regnes for en af turneringens favoritter, viste styrke, og Danmark måtte gå slukøret fra banen med et 2-0 nederlag på mål af Andrea Petagna og Lorenzo Pellegrini, der begge spiller i den italienske Seria A.

Det efterlader Danmark med en besværlig vej videre fra gruppen, der kræver sejre over både Tjekkiet og Tyskland. Sidstnævnte regnes også som en af bejlerne til titlen og hev også en flot 2-0 sejr hjem søndag. 

Men trods de svære udsigter om videre avancement, er den danske anfører Lasse Vigen Christensen, der til dagligt spiller i engelske Fulham, stadig optimistisk:

- Vi skal 100 procent blive ved med at tro på det. Kunsten er at komme videre, når man har tabt. Det er en del af at være fodboldspiller, fortæller han til ritzau

Den 22-årige midtbanespiller medgiver at holdet havde svært ved at skabe chancer, men synes stadig Danmark spillede en flot kamp og viste karakter. 

Danmark spiller den næste kamp i turneringen på onsdag mod Tyskland.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?