Ingen tv-stationer har købt rettighederne til det danske U21-landsholds EM-kvalifikationskamp mod Polen, så i stedet kan den ses på DBU's hjemmeside.

Midt i det omfattende fokus på det danske A-landsholds afgørende VM-playoffkamp mod Irland er U21-landsholdets vigtige EM-kvalifikationskamp næsten druknet. Men ikke desto mindre spiller Niels Frederiksens mandskab i aften mod den værste konkurrent i kvalifikationen, Polen.

Det opgør kan ikke ses på dansk tv, da ingen af stationerne kan købt rettighederne til at vise det. Til gengæld kan man følge U21-landsholdet på DBU's hjemmeside, hvorfra kampen streames klokken 18. Det er desuden ganske gratis.

Selv om Polen som forventet er det hold, der ligger tættest på Danmark i kvalifikationspuljen, går danskerne ind til kampen med overhånden. De har nemlig maksimumpoint efter fire runder og en målscore på 19-2.

Til sammenligning har Polen "kun" otte point og er altså allerede fire af slagsen bag Danmark. Taber polakkerne på hjemmebane, er den danske vej til EM i 2019 så godt som banet allerede. 

Kampen kan overværes via dette link.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

SENESTE NYT...
OP | NED