• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Rasmus Henriksen

Eriksen om Tottenham-nedtur: Rygter om spillerafgange har ikke haft betydning

Foto: Lars Ronbog / Getty Images

Mange forsøger i disse dage at finde en forklaring på, hvor Tottenham præsterer så dårligt i øjeblikket. Der er ingen grund til at tro, at Tottenhams dårlige form har noget at gøre med, at spillere ville væk i sommers, men ikke kom det, mener Christian Eriksen.

Af Rasmus Henriksen

Historisk har det været sjældent, at man har kunne finde Christian Eriksens navn i en artikel om en krise, med mindre han som modstander har været med til at forværre den for nogen andre.

Læs også:Ny nedtur: Tottenham får smæk af middelmådigt PL-hold

Siden han som ung skiftede fra OB til Ajax og senere hen til Tottenham, har pilen peget jævnt opad for Christian Eriksen, men det har for nylig ændret sig.

Tottenham er nemlig i krise. I sæsonens seneste 11 kampe har klubben kun vundet tre gange, og i samme periode er de røget ud af Carabao Cupen til Colchester fra den fjerdebedste række.

Perioden kommer efter, at Christian Eriksen og en række af hans holdkammerater blev rygtet væk fra Tottenham i seneste transfervindue, men endte med at blive.

Det har dog intet med den nuværende situation i Tottenham at gøre, mener Christian Eriksen.

- Det har slet ingen betydning. Alle er professionelle, og i alle klubber er der snak om spillere som skal væk. Den side af sagen har ingen betydning i forhold til, hvordan vi har præsteret hidtil i sæsonen, siger han til Ekstra Bladet.

For at stille op og tale med de danske medier, har han sat som betingelse, at hans fodboldmæssige fremtid ikke er til debat.

Tottenhams nuværende form er ikke det eneste negative, der har trukket overskrifter sammen med Christian Eriksen. Oveni de tvivlsomme resultater har Christian Eriksen og Jan Vertonghen været ude og afvise en historie om, at belgieren skulle have haft en affære med danskerens hustru, Sabrina Kvist.

Læs også:Torsdagens rygtebørs: Real Madrid rækker igen ud efter Eriksen

Alt den negative omtale bør dog ikke fylde noget lørdag klokken 18, når Christian Eriksen og resten af landsholdet møder Schweiz i Parken.

Christian Eriksens kontrakt med Tottenham løber frem til den 30. juni næste år.

Læs også:Bayern München ydmygede Tottenham i London

Læs også:Vertonghen om kontraktsituation: Vil helst ikke snakke om det

Læs også:Jon Dahl blev modtaget som en stjerne i Italien: Sjovt at prøve igen

Superliga

Mere Superliga

Fokus