• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Oliver Okstrøm

Landsholdsudtagede Robert Skov: Glæder mig sindssygt meget

Landsholdsudtagede Robert Skov: Glæder mig sindssygt meget
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Robert Skov ser meget frem til landsholdssamlingen, som han for første gang er blevet udtaget til.

Af Oliver Okstrøm

Der var tre mulige landsholdsdebutanter i posen, da landstræner Åge Hareide åbnede op for de spillere, der er udtaget til de to kommende landskampe mod Kosovo og Schweiz. Her var der tale om Joachim Andersen, Philip Billing og Robert Skov, og for sidstnævnte var det selvsagt en stor oplevelse at blive udtaget.

Det fortæller han i et interview på FC Københavns officielle hjemmeside.

- Det er en stor, stor ting, og det var selvfølgelig super glædeligt, så det var en super fed nyhed at få, fortæller Robert Skov, som oplyser, at Hareide fortalte ham, at det havde set godt ud i en længere periode og derfor var FCK'eren udtaget.

Robert Skov ser derfor enormt meget frem til tiden med A-landsholdet.

- Jeg glæder mig helt sindssygt meget. Det er lidt uvirkeligt. Det er et stort skridt op fra U21-landsholdet. Det har altid været en drengedrøm at spille på det danske landshold, og nu er jeg lidt tættere på det i hvert fald, så det er super fedt, fortæller Robert Skov.

Udtagelsen til landsholdet kommer da heller ikke som den store overraskelse, da kantspilleren har gang i en forrygende sæson med FC København, hvor han indtil videre er blevet noteret for 23 scoringer i Superligaen i denne sæson.

Kampen mod Kosovo er en træningskamp, der spilles 21. marts i Pristina, mens opgøret mod Schweiz er en EM-kvalifikationskamp, der spilles 26. marts.

Superliga

Mere Superliga

Fokus