• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kenneth Jensen

Sidste chance for at få billetter til Danmarks EM-kampe: Sådan gør du

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Der er stadig en mulighed for at få fat i billetter til Danmarks EM-kampe. Følg med her.

Af Kenneth Jensen

Det gik som Åge Hareide, DBU og alle omkring det danske landshold håbede, da Danmark blev trukket til at få en hjemmekamp mod Rusland i Parken til sommer. Dermed er alle de tre danske gruppekampe på hjemembanen i Parken. Modstanderne er Rusland, Belgien og enten Wales eller Finland.

En stor del af billetterne er allerede solgt, men det er faktisk fortsat muligt at få fat i en billet, hvis man står og mangler.

Tipsbladet.dk forklarer herunder, hvad du skal gøre for at være i betragtning til de godt 5.000 billetter til danske fodboldfans, der sættes til salg i næste uge i forbindelse med hver af de tre gruppekampe i Parken.

Læs også:EM-chef: Folk er desperate for at få billetter til Danmarks kampe

Sådan gør du:

Fase 1 i UEFA's billetsalg startede og sluttede i sommer. Det var fasen, hvor størstedelen af billetterne blev sat til salg, og nu åbner UEFA snart for fase 2 af billetsalget. Der bliver sat cirka 5.000 billetter til salg til hver af de tre gruppespilskampe. De billetter er til danske landsholdsfans.

Mens billetsalget i fase 1 var et generelt salg, har DBU nu noget at skulle have sagt, da det er billetter tilegnet danske landsholdsfans. Det sker for at sikre, at det er fans af landsholdet, der får billetterne.

For få fat i en billet er det afgørende, at man er medlem af Landsholdets Fanklub. Ellers kan man med ikke få fingrene i en billet.

På DBU's hjemmeside fremgår det, at man splitter billetterne op i to puljer: Cirka 2.500 billetter til hver af de tre kampe udloddes til de fanklubmedlemmer, som har optjent flest loyalitetspoint. Den anden pulje af billetter fordeles blandt de resterende fanklubmedlemmer, hvor de med flest loyalitetspoint - mindst 180 point -  vil have flere lodder i spil, når der trækkes lod om billetterne.

Læs også:Efter Frank Arnesen: Feyenoord ansætter endnu en direktør

Har man oprettet sig som medlem af Landsholdets Fanklub, kan man søge om EM-billetter fra i dag 4. december. Ansøgningsperioden løber frem til den 18. december, hvorefter billetterne fordeles.

Har man fået billetter i fase 1, er det ikke muligt at få nye billetter i fase 2.

Mandag d. 9. december åbnes der for salget til de resterende medlemmer af fanklubben gennem lodtrækning. Jo flere loyalitetspoint, jo flere lodder i puljen. Her sættes der også 7.500 billetter til salg i alt til de tre gruppekampe.

Desuden har UEFA netop meldt ud, at der ved senere lejlighed sættes yderligere 2.000 billetter til salg pr. kamp, der vil gå til medlemmer af Herrelandsholdets fanklub.

Dermed er det altså ved at være sidste chance nu, hvis man skal have billetter til Danmarks kampe.

Læs også:Revser Åge Hareide: Han er barnlig og illoyal

Læs også:Ny dopingstraf er på vej: Rusland kan blive smidt ud af Danmarks EM-pulje

Læs også:Norsk fodboldforbund afviser at være i kontakt med Åge Hareide

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.