U21-landsholdet udraderede Slovakiet inden pausen

Det danske U21-landshold vandt søndag 3-1 over Slovakiets ditto på klubbens træningslejr i Tyrkiet.

Det danske U21-landshold har det sidste stykke tid været på træningslejr i Belek i Tyrkiet, og denne blev søndag afsluttet med en træningskamp mod Slovakiet.

Peter Vindahl startede på mål, forsvarskæden blev udgjort af Lukas Klitten, Jacob "Lungi" Sørensen, Luka Racic og Japhet Sery, og Magnus Kofod, Carlo Holse samt Jesper Lindstrøm startede på danskernes midtbane. Oppe foran fandt man Jeppe Okkels, Emil Riis og Gustav Marcussen.

Jesper Lindstrøm spillede ikke meget for Brøndby mod slutningen af efteråret, men det var imidlertid ham, der efter blot syv minutter bragte Albert Capellas' mandskab i front.

Nogenlunde samme situation har Carlo Holse befundet sig i, og FCK-spilleren var manden bag 2-0-scoringen i det 21. minut. Ifølge U21-landsholdets Facebook-side udnyttede Holse en stor, slovakisk forsvarsfejl.

3-0 blev det også efter 28 minutter ved Silkeborg-profilen Jeppe Okkels, der fik sin debut for U21-landsholdet.

TIl anden halvlegs start havde Capellas foretaget hele seks ændringer, og yderligere tre spillere kom på banen efter en times spilletid.

Samme scenarie udspillede sig hos slovakkerne, og anden halvleg blev i høj grad en urytmisk affære, der var præget af de mange udskiftninger, skriver U21-landsholdets Facebook-side.

Med et kvarters tid tilbage af opgøret fik Slovakiet reduceret til 3-1 efter en skidt clearing af det danske forsvar.

Men det sluttede med en sikker, dansk sejr på 3-1, der blev sikret på en stærk halv time inden pausen, hvorfor spillerne kan vende tilbage til deres klubber med god samvittighed.