Det er en tung fornemmelse, som Christian Nørgaard er vågnet op med, efter det danske U21-landshold tabte til Italien søndag aften.

Søndag indledte Danmark U21-EM med at tabte 2-0 til et stærkt besat italiensk hold. Men selv om nederlaget var, hvad man kunne forvente baseret på de klubber, som holdenes spillere optræder i til daglig, er skuffelsen stor i den danske lejr.

Her dagen derpå er midtbaneprofilen Christian Nørgaard ærgerlig over, at danskerne ikke fik noget med fra en kamp, som italienerne først lukkede med 2-0-målet til allersidst.

- Det er en tung fornemmelse, det føles lidt som tømmermænd. Den er lidt hård, siger han til Ritzau.

- Jeg havde svært ved at sove oven på skuffelsen efter en sen kamp. Vi ærgrer os rigtigt meget, selv om vi vidste, hvor svær den her pulje er. Vi vidste, at et nederlag i første kamp ville være mere eller mindre katastrofalt for os i forhold til at kunne gå videre. Det er selvfølgelig tungt.

Nu har Nørgaard og resten af det danske hold blot to dage, til det igen skal op mod en af sportens sværvægtere. Tyskland med et hold bestående af primært Bundesliga-spillere venter onsdag. 

Dansk avancement ser allerede svært ud, da kun gruppens bedste hold og den bedste toer på tværs af de tre grupper går videre til semifinalerne.

SENESTE NYT...
OP | NED