• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

André Gomes på operationsbordet efter skrækskade

Foto: Getty Images

Evertons André Gomes kom forfærdelig slemt til skade i søndagens møde med Everton, og en brækket ankel betyder operation for den portugisiske midtbanespiller

Af Mikkel Sloth

Det så horribelt ud, da André Gomes efter en tackling i det 77. minut fra Tottenhams Heung-min Son fik en skidt landing og efterfølgende blev ramt af Serge Aurier. Gomes' højre fod vendte den forkerte vej, og en brækket ankel var desværre tydelig at se.

Nu er Everton kommet med en opdatering på André Gomes' situation, og her bekræfter de både skaden, og at portugiseren skal igennem en operation. Det sker på klubbens hjemmeside.

Læs også:Drama i pointdeling: Son grædefærdig efter skrækskade til Everton-spiller

André Gomes blev hastet til hospitalet direkte fra Goodison Park, og allerede i dag kommer den 26-årige protugisiske landsholdsspiller på operationsbordet. Everton kommer dog endnu ikke med et estimat på, hvor længe han forventes at være ude.

Det var en meget tydeligt berørt Heung-min Son, som efterfølgende modtog et rødt kort for tacklingen. Han var ifølge både holdkammeraten Dele Alli og Tottenham-manager Mauricio Pochettino utrøstelig i omklædningsrummet over situationen.

Læs også:Gomes forlod Barcelona: Kunne ikke klare presset

André Gomes' voldsomme skade overskyggede naturligvis resten af kampen, som sluttede 1-1 efter en udligning af Evertons Cenk Tosun dybt inde i dommerens tillægstid.

Du kan se højdepunkterne fra søndagens kamp, inklusiv André Gomes' skade, øverst i artiklen. Her skal der advares om stærke billeder. 

Læs også:Barcelona sælger løs: Har fået 1,65 milliarder kroner i kassen på ét år

Læs også:Officielt: Barcelona sælger André Gomes til Everton

Læs også:Barcelona rydder op: Har solgt for 600 millioner på en måned