• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Michael Ehrhorn

Arsenal bekræfter: Vil af med forsvarsspiller

Shkodran Mustafi ligner ikke en spiller, der skal være i London og hos Arsenal i denne sæson. Han får nu mulighed for at skifte klub.

Af Michael Ehrhorn

Nogle gange skifter man klub, fordi man gerne vil prøve noget andet. Andre gange må man ud, fordi man simpelthen er blevet slået af. Sidstnævnte ligner tilfældet for Arsenal-forsvarsspilleren Shkodran Mustafi.

Han har tabt sin plads til Calum Chambers, og med tilgangen af David Luiz er vejen til spilletid ikke blevet lettere.

Læs også: Mustafi: Jeg vil lære fra Boateng og Hummels

Af samme grund får Mustafi nu lov til at smutte. Det bekræfter Arsenal-manager Unai Emery:

- Jeg talte med ham, da sidste sæson sluttede, jeg talte med ham i pre-season og så har vi også talt sammen for to uger siden. Jeg fortalte ham, at der var en mulighed for, at han kunne forlade klubben, siger Unai Emery og fortsætter:

- Vi har besluttet os for, at vi skal være mere konkurrencedygtige på de enkelte positioner i denne sæson. Det kan vi eksempelvis være med tilgangen af David Luiz. Øget konkurrence vil betyde, at nogle kommer til at spille mindre og måske kan forlade klubben. Mustafi er dog stadig her, og jeg kan bruge ham hvis nødvendigt, udtaler Emery.

Shkodran Mustafi er et varmt emne i AS Monaco, der angiveligt meget gerne vil lande en aftale med ham.

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.