• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Aagurd

Arsenal snuppede tredjepladsen med sikker sejr over Newcastle

På scoringer af Aaron Ramsey og Alexandre Lacazette slog Arsenal gæsterne fra Newcastle og overtog Premier Leagues tredjeplads.

Af Mads Aagurd

Arsenal kunne med en sejr kravle forbi rivalerne i kampen om Premier Leagues tredjeplads, og den fik de, da de mandag aften tog imod Newcastle hjemme på Emirates. Værterne tog en solid 2-0-sejr på mål af Aaron Ramsey og Alexandre Lacazette.

Den walisiske midtbanespiller bragte efter en halv times spil hjemmeholdet på 1-0 med et tørt venstrebensspark fra kanten af feltet efter lidt rodet spil. Det var den kommende Juventus-spillers fjerde Premier League-mål i sæsonen.

Mod slutningen lukkede og slukkede Arsenal så. Pierre-Emerick Aubameyang headede Alexandre Lacazette fri i dybden, og med stor overlegenhed lobbede den franske angriber bolden over Martin Dubravka i Newcastle-målet.

Mens Manchester City og Liverpool kører et intenst parløb om mesterskabet, er der også stor kamp om tredjepladsen, hvor kun tre point skiller nummer tre og seks.

Sejren betyder, at Arsenal for en stund sætter sig på tredjepladsen med to point ned til formsvage Tottenham samt Manchester United, mens Chelsea er tre point efter.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.