• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Anders Dehn

Benitez skældte ud: Newcastle hiver dansker tilbage fra lån

Så sent som i januar lejede Newcastle United Elias Fritjof Sørensen ud til Blackpool, men allerede nu er den danske U20-landsholdsspiller vendt tilbage. Det samme er to holdkammerater.

Af Anders Dehn

Elias Fritjof Sørensen nåede end ikke at runde to måneder som lejesvend hos Blackpool, før det nu er slut. Newcastle United skriver på klubbens hjemmeside, at den har hentet sin danske angriber tilbage fra lejeaftalen.

Årsagen fremgår ikke, men et godt bud er, at Newcastle er utilfreds med mængden af spilletid for U20-landsholdsspilleren. Sørensen har bare fået 32 minutter for Blackpool og har på det seneste slet ikke været med i kamptruppen.

Læs også: Benitez raser over Elias Sørensens lejeophold i Blackpool

Så sent som i forgårs skældte manager Rafael Benitez ud over, at danskeren aldrig spillede.

- Jeg er ikke tilfreds med, at han ikke får flere kampe, men jeg vidste heller ikke, hvad der foregik, da vi lavede aftalen, siger Benitez til Newcastle Chronicle.

Læs også: Blackpool-manager om bænket dansk angriber: Han har været uheldig

I går sagde Benitez' kollega i Blackpool, Terry McPhillips, ellers, at han regnede med, at Elias Sørensen ville vende tilbage til truppen i den kommende kamp, men det når altså ikke at blive tilfældet.

- Jeg taler med U23-træneren i Newcastle. Med de skader, vi har nu, tror jeg, han kommer tilbage i truppen. Han har bare været uheldig - det er ikke, fordi han har gjort noget forkert, sagde manageren.

Nu får Sørensen så mulighed for at spille sæsonen færdig hos Newcastles U23-hold, for hvem han scorede 19 mål, inden han blev udlejet. Han vandt desuden en talentpris i klubben tidligere på året.

Newcastle skriver desuden, at holdkammeraterne Jamie Sterry og Cal Roberts ligeledes vender tilbage fra deres lejeophold.

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Enten AGF eller Randers FC får chancen for at møde Superligaens nummer fire i en afgørende kamp om at komme i Europa.

Mere Superliga

Fokus