Leicester og Schmeichel kollapsede mod Burnley

Leicester måtte forlade Turf Moor uden point her til eftermiddag.

Leicester fik ikke udnyttet, at Manchester City i går spillede uafgjort mod Crystal Palace, da Schmeichel og kompagni her til eftermiddag var på besøg hos Burnley på Turf Moor.

Gæsterne satte sig ellers på begivenhederne i første halvleg og bragte sig også foran efter 33 minutter, da Harvey Barnes besluttedes at tage sagen i egen hånd. Den unge englænder modtog bolden ved midterlinjen, og driblede så helt ind i Burnleys felt, før han lagde den køligt udenom Nick Pope.

Burnley fik efter 56 minutter udlignet ved Chris Wood, da den høje angriber satte foden på et Ben Mee-hovestød efter et hjørnespark.

Knap 10 minutter senere blev Harvey Barnes nedlagt på klodset vis af Ben Mee i feltet, og det blev af dommer Anthony Taylor takseret til et straffespark. Det skulle selvfølgelig tages af Jamie Vardy, der dog måtte se sit spark reddet af Nick Pope.

Det skulle sig at være ekstra ærgerligt, da Ashley Westwood godt 10 minutter før tid kunne banke et indlæg fra Charlie Taylor forbi Schmeichel - og så stod den pludselig 2-1 til Burnley.

Leicester fik ikke rigtig etableret et effektivt pres efterfølgende, og må derfor rejse sydpå med nul point i bagagen. Dermed forspildte Brendan Rodgers' tropper altså chancen for at snuppe andenpladsen, som Manchester City i går gav dem, mens Burnley får lidt luft til nedrykningsstregen.