2016-01-12 09:02
Foto: Adam Davy/Polfoto

Divock Origi skulle egentlig vende tilbage fra skade i denne uge, men han er blevet opereret i knæet og må sidde ude i mindst en måned endnu.

Skadesproblemerne i Liverpools trup har hobet sig op i de seneste uger, og denne uge er ingen undtagelse. Seneste skud på skadesstammen er Divock Origi, der er blevet opereret på grund af problemer med sit knæ. 

Han har siddet ude med en forstrækning siden Boxing Day, men var egentlig udset til at vende tilbage til holdet i denne uge. I stedet holder den nye skade ham ude af holdet i mindst en måned endnu. The Guardian skriver, at han måske først kommer tilbage i slutningen af februar.

20-årige Origi misser dermed mindst fem Premier League-kampe, FA Cup-returopgøret mod Exeter City og Capital One Cup-semifinalen mod Stoke City. 

Liverpool-manager Jürgen Klopp må i forvejen undvære angriberne Danny Ings, der er ude resten af sæsonen, og Daniel Sturridge, der er blevet sat på et specielt træningsprogram for at forebygge kommende skader. Christian Benteke er dermed eneste traditionelle angriber på førsteholdet. 

Det er i det hele taget ikke kun angrebet, der er hårdt ramt af skader. Til fredagens FA Cup-kamp mod Exeter var hele 12 spillere ukampdygtige.

SENESTE NYT...
OP | NED