2016-01-30 16:40
Foto: Rui Vieira/Polfoto

Juan Mata nyder at spille sammen med franske Anthony Martial, som han ser et stort potentiale i.

Tilbage i september leverede Manchester United et scoop, da man sikrede franske Anthony Martial i en stor handel. Siden sin ankomst har landsholdsspilleren scoret otte gange i 28 kampe, og har som resten af United-mandskabet haft svingende oplevelser gennem sæsonen. Senest strålede offensivspilleren dog i FA Cuppen, da Manchester United slog Derby med 3-1 ude. 

Med to assists var Martial en nøgleperson i kampen, og det blev bemærket hos holdkammeraterne. Blandt andet hos midtbanespilleren Juan Mata, der nu hylder sin holdkammerat: 

- Jeg er virkelig imponeret over Martial. Han er en rigtig god spiller, der har en masse gode ting at byde på. Han kan slå stort set alle i en mod en situationer. Samtidig kan han lave utrolige indlæg, som han gjorde til mig mod Derby, da vi scorede. Jeg nyder virkelig at spille med ham, siger Juan Mata til MUTV og fortsætter: 
 
- Martial har et fantastisk potentiale. Jeg tror, at han er nødt til at tage den med ro, hvilket jeg også tror, at han vil. Han skal vise det, han har vist i næsten hver eneste kamp, og for mig er han en helt utrolig spiller, udtaler midtbanespilleren. 
 
Anthony Martial er bare 20 år, og betragtes som et af de største talenter i europæisk fodbold. 

SENESTE NYT...
OP | NED