Anthony Martial har ikke grebet chancen, når han har fået den. Nu hentyder Jose Mourinho til, at franskmanden skal blive mere som engelsk holdkammerat.

Anthony Martial har i denne sæson haft to tilværelser. I starten fik han mange chancer under Jose Mourinho, men som tiden gik og han ikke greb chancerne, er han stille og roligt røget ud på bænken. Men nu kommer den portugisiske træner med et råd.

Vær lidt mere som Marcus Rashford.

Det hentyder Mourinho til på en pressekonference forud for Manchester Uniteds Europa League-opgør mod Anderlecht i morgen.

- Jeg skal gå i retning mod spillerne, men de skal også gå i min retning, siger han ifølge Sky Sports.

- Siden september har Rashford ikke scoret i Premier League, men han var altid en spiller, jeg valgte. Han var altid en spiller, jeg støttede, fordi han kom i min retning og gav mig, det jeg gerne vil have. Så det handler om det.

- Tror jeg, at Anthony Martial har stort potentiale? Ja. Tror jeg, at han kan spille succesfuldt for mig? Ja.

- Men jeg har behov for, at han giver mig nogle ting, jeg kan lide.

21-årige Anthony Martial, der blev købt for en svimlende sum penge i sommeren 2015, har i denne sæson spillet 32 kampe, hvor det er blevet til syv mål og seks målgivende afleveringer. Om han får større mulighed for at udvide de to sæsontotaler, kan kun Jose Mourinho vide.

SENESTE NYT...
OP | NED