Queens Park Rangers bliver en profil fattigere, eftersom Charlie Austin skifter Championship ud med Premier League.

Charlie Austin var et hit i Premier League, da Queens Park Rangers sidste sæson spillede i Englands fineste selskab. Desværre for dem kunne de ikke holde sig oppe. De rykkede derfor ned i Championship, og trods stor interesse fra flere Premier League-klubber formåede de, at holde på stjerneangriberen.

Trods nedrykningen var et af de få lyspunkter netop Charlie Austin. Nu vender han dog tilbage til den bedste engelske række, hvor han tilslutter sig Southampton, der har købt ham fri.  

Det bekræfter klubben på dens hjemmeside, hvori man også afslører, at han har underskrevet en fire og et halvtårig kontrakt. 

I alt har han scoret 47 mål i 89 kampe for London-klubben. 18 af disse mål kom i sidste sæson, hvorfor han var blandt de mest scorende i Premier League. 

Nu er han dog tilbage, og derfor kan forsvarsspillerne i Premier League godt frygte for deres rene bure, da rækken altså bliver en angriber rigere. 

Tidligere har han også spillet i Burnley og Swindon, hvor han ikke har scoret under 35 mål i nogle af klubberne. Derfor er der nok høje forventninger til Austin hos the Saints. 

SENESTE NYT...
OP | NED