Bilic usikker på Carrolls West Ham-fremtid
2016-03-13 11:58

Den tidligere chilenske landstræner Jorge Sampaoli har afsløret, at han var tæt på jobbet i Chelsea, men at det er gået til Antonio Conte i stedet.

Mange navne har været kædet sammen med managersædet i Chelsea, som atter bliver ledigt til sommer, når Guus Hiddink forlader sin post som midlertidig manager.
 
En af kandidaterne er Jorge Sampaoli, der vandt Copa America som chilensk landstræner i 2015. Argentinske Sampaoli fortæller dog nu, at han var tæt på jobbet, men at det er gået til italieneren Antonio Conte, der allerede er igang med at lære engelsk. Conte er italiensk landstræner og har kontraktudløb efter sommerens EM i Frankrig.
 
- Jeg kan sige nu, at jeg var meget tæt på at få jobbet i Chelsea, siger Sampaoli til den argentinske radiokanal Vortex.
 
- Jeg havde et møde med Chelseas ejer, og han fortalte mig, at jeg var førstevalget på daværende tidspunkt.
 
- Så blev Conte en mulighed, og det blev til en konkurrence mellem ham og jeg.
 
- Desværre har Chelsea valgt Conte og ikke mig. Det ærgrer jeg mig over, for jeg var spændt på udsigten til at træne en Premier League-klub.
 
Sampaoli blev også kædet sammen med jobbet i Swansea efter, at Garry Monk blev fyret. Det job gik til italieneren Francesco Guidolin. Antonio Conte forventes at blive bekræftet som Chelsea-manager i næste uge.
SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?